Paprikasprét hozott a Jézuska

2018. december 13. 10:34 - nyolcoranegyven

Elkezdődött hát, a kétharmad atyja megörvendezteti népét könnygázzal karácsonyra, a rendőrök a paprikasprét közvetlen közelről fújták bele a tüntetők arcába, pár lépésre a karácsonyfától, hiába no, egy keresztény ország szép hagyományai elevenednek fel, most újra megismerhetjük, milyen az, amikor megint verni kezdik a népet. 

Méghozzá alaposan. Elébb egy kicsit megdolgoztatják őket, és úgy verik át a rabszolgatörvényt, mint mikor csapot  ver az ember a nedves törgyfába, a csap pedig jóval szélesebb a lyuknál. De beverik, ha addig élünk is, a parlamenti házelnök akkor is beolvassa az idióta szöveget - a 324567. törvény nyócvanehetedik bekezdése stb., stb. -, ha a budin ülve kell az ország torkán lenyomni a lenyomnivalót. 

(A paprikasprét 6 percnél fújják ki a rendőrök.)

Orbánia szétlopta az EU-s kasszát, hazahordta a tao-pénzeket, ledarálta a sajtót, kinyírta a bíróságokat, és a végén a romhalmaz tetején paprikasprével oszlatja az elégedetlen tömeget.

A folytatás kisakkozható. Kövér/Kocsis/Kovács/Kósa/Rogán stb. puccsot kiált, és akkor valakit majd le fognak tartóztatni. Először csak egyet, aztán jöhet a többi. Mind, aki nem eléggé magyar, vagy nem adja a vagyonát, vagy nem eléggé nagy a bajsza, bajba (és Sopronkőhidára) kerülhet.

Mit tehetünk mi, akikben túlárad a szeretet Advent idején? Egyelőre hálálkodhatunk azért, hogy Orbánék, akiknek lassan hozzá kell kezdeni a vagyonuk jó helyre való kimentéséhez, még nem lövettek éleslőszerrel a tömegbe. A választási rendszert ugyan április 8-án sikerült kétszer is (egyszer délelőtt 11-kor, aztán este hétkor) lerohasztani, és kilopták az ország alól az összes földvagyont is, de arra, hogy lövessenek, eddig még nem vetemedtek. Amiről csak az jut eszünkbe, amit Orbán nyekegett pár hónappal ezelőtt: "Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk."

Most már értjük a folytatást: olykor azért le fogjuk az édes népet fújni paprikasprével, ha túl közel merészkednénenk hozzánk. Éspedig azért, mert kétharmadunk van, és a nép akkor ezt szereti.

Köszönjük a sprét, ha lesz rá lehetőségünk, megháláljuk. (Szöveg: Rab László - A felvételeket Seregély Ágnes készítette).

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nyolcoranegyven.blog.hu/api/trackback/id/tr8314476526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fülemire 2018.12.14. 14:19:06

Az ilyen Jézuskát keresztre kellene feszíteni.
süti beállítások módosítása