Az Auróra-ügy

2017. június 29. 10:11 - nyolcoranegyven

Avagy: Ne hülyülj, Máté, átlátunk a szitán

Talál 30 rendőr 6 személynél egy razzia során 1,9 gramm kábítószert. A 8keres média az Auróra Közösségi Házat drogelosztó központnak láttatja. Jaj. Ez a gagyi fedősztori, ami a nyolcadik kerületi kulthely bezáratásának valódi okát eltakarja. A kábítószer-duma annyira átlátszó, hogy Kocsis Máté se veheti komolyan.

Nem is lehet.

Az Auróra kinyírása mögött mélyebben fekvő okok húzódnak meg. Választ kaphatunk általa a sorosozás rejtettebb (zsidóellenes) igazi természetére. Elébb azonban jöjjön Bolba Márta evangélikus lelkész, aki független képviselő szeretett volna lenni a Magdolna-negyedben, de Kocsis jobbkeze nyert. 

Az Auróra Közösségi Házat (melyben a hétvégén a Pride eseményeit is rendezték volna) egy 2002-ben egyetemisták által létrehozott egyesület működteti. A MAROM Klub Egyesület célja, hogy "a zsidó művészetet, történelmet és a vallási hagyományokat összekösse és a kortárs kultúra kontextusában értelmezze." A MAROM az élményalapú zsidó informális oktatás területén számos egyedi és előremutató projektet valósított meg - írják magukról honlapjukon az alapítók. Több ezer olyan zsidó fiatalt szólítottak meg és vontak be programjaiba az elmúlt években, akik közül a legtöbben azelőtt egyáltalán nem kapcsolódtak a zsidó közösséghez. A MAROM Klub Egyesület programjai nyitottak minden érdeklődő számára – származástól és öndefiníciótól függetlenül. A MAROM önkéntesekkel dolgozik (kb. 50 fő), akik olyan programokat valósítanak meg, amelyek több ezer fiatal számára teszik elérhetővé az “új zsidó kultúrát” Magyarországon és nemzetközi viszonylatban.

Na, ez a legidegesítőbb a sorosozó fideszhatalom számára. A MAROM 2014 óta működik az Aurórában, 2006 óta pedig szervezi a Bánkitó Fesztivált, amivel szintén gondok vannak mostanában. Egyrészt kell a fideszes rendezvényszervező maffiának, másrészt szintén zavaró, hogy a budapesti liberális (fideszül: zsidó) értelmiség tartja a kezében. Nem lepődnénk meg, ha a bánki projektet meglepnék némely NAV-ellenőrök nem sokkal a fesztivál megkezdése előtt.

De a lényeg.

A MAROM-ról szó volt nemrég egy új magyar neofasiszta szervezet, az Identitesz zászlóbontásán is. Ott voltunk, láttuk, hallottuk, amint a Stop Soros című konferencián a 64 vármegyés radikálisok és a Pázmány egyetem tisztázatlan politológusai egymásra találtak.

Felszólalt a rendezvényen Nick Griffin, az angol szélsőjobb vezetője is, akiről a 444 azt írta, tervezi a Magyarországra költözést. Édes hazánk ugyanis alkalmasnak tűnik neki arra, hogy küzdjön a "rasszista zsidó összeesküvés" ellen. Griffin előadásában pontos ismeretekkel rendelkezett a MAROM-ról. Az angol neonáci vezér "percekig beszélt az Auróra utcai, Auróra nevű szórakozóhelyről, ami szerinte a drogok, a cigánybűnözés és a baloldali fiatalok fellegvára. Még a Marom nevű zsidó ifjúsági szervezet is név szerint kapott említést..."

Nicsak, nicsak. Nem ugyanaz, amit Griffin mondott, mint amivel a fideszhű média (azaz a kormány) puhítja az agyunkat? CEU vagy Auróra? Egyre megy. A nyolcadik kerületi polgármester végül is ugyanarról az asztalról csipeget, amelyet Orbán Viktor elvbarátai terítettek meg. Azon, hogy az Auróra bezárásáról korunk beobachtere, a Pesti Srácok hamarabb értesül, mint maga az Auróra, már nem is csodálkozunk.

Miközben délelőtt Orbán (Horthy őfőméltósága kivételes államférfiúságáról szóló himnusza után) arról győzködi a magyarországi zsidóságot, hogy soha ekkora biztonságban még nem volt része, délután a kerület simán bezáratja az univerzalista fiatal zsidó értelmiségi MAROM Auróráját.

Az inkvizíció köszöni szépen, folytatódik, igényli a nép. Az 1,9 gramm marihuánát felejtsük el. Az ugyanis: baromság. (Rab László)

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nyolcoranegyven.blog.hu/api/trackback/id/tr7412627553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobby Newmark 2017.06.29. 15:12:32

@MaxVal BircaMan HJCD: Feltűnhetett volna már, hogy az kurvára nem működik. A te választásod annyi, hogy szeretnéd, hogy follyon be belőle adó, vagy az egész profitot a szervezett bűnözésnek szánod.

2017.06.29. 15:14:25

@MaxVal BircaMan HJCD: te már csak tudod, buzi birka.

2017.06.29. 15:16:53

@Bobby Newmark: miért, a magyarok adója hova kerül? A birka megbízóihoz, szóval az államilag támogatott és irányított bűnszervezethez, amit fideSSnek hívnak. Csodálom, hogy ezt a tetvet még nem utasították ki a bulgárok.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.06.29. 15:38:45

@Bobby Newmark:

De, működik. Első esetben 5 év börtön, másodikban felkötés. Működik.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.06.29. 15:39:41

@MaxVal BircaMan HJCD: A Fidesz bulgáriai tagozatának szóvivőjét hallották! :)))

2017.06.29. 17:04:31

@Consuela NO NO: valakivel összekeversz kis szarházi.

Bobby Newmark 2017.06.29. 18:23:53

@hullajelölt88: Gyanítom egyébként, hogy a kábítószer-kereskedelem profitja is valamelyik fasszopó köcsög politikusnál csapódik le, azért ellenzik foggal-körömmel a legalizációt.
Az volt valami picsára feltűnő, amikor csak vietnámi ültetvényeket kapcsoltak le vagy két éven keresztül. Jó módja a konkurrencia eltüntetésének, meg az árak magasan tartásának...

Bobby Newmark 2017.06.29. 18:33:06

@MaxVal BircaMan HJCD: Ja, persze, hogy működik. Így lehet lelövetni egy rakás rendőrt, arra tök fasza.
Meg ugye ahol ez van, pl Szingapúr, ott meg úgy megy, hogy a kockázati felár úgy feltolta a profitot, hogy egy kivégzett csempész helyére száz másik jelentkezik be.

De persze ha segghülye vagy, és nem érdekel, hogy minek mi a GYAKORLATI következménye, és csak a faszidióta vágyaid alapján kívánsz szabályozni dolgokat, akkor ez így rendben is van nyilván.

chrisred 2017.06.29. 20:06:28

@MaxVal BircaMan HJCD: De csak annyira kemény, hogy azért Habony Árpinak vagy Deutsch Tominak ne kelljen elvonási tünetekkel szembenéznie, ugye?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.06.30. 05:09:41

@Bobby Newmark:

A lényeg: drasztikusan csökken így a fogyasztás, azaz emberéleteket ment a szigor.

Bobby Newmark 2017.06.30. 14:13:16

@MaxVal BircaMan HJCD: Aha, hát ez az, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Szingapúrban végeznek ki embereket csempészet miatt. Ebből talán a te csökött agyaddal is levezethetően következik, hogy akkor LÉTEZIK csempészet, és VANNAK fogyasztók, még a halálbüntetés SEM rettenti el az embereket.
Ugyanis ha elrettentené, akkor nem lennének kivégzések.

Ez azért nem olyan kibaszottul bonyolult logikai összefüggés...

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.06.30. 14:44:30

@Bobby Newmark:

Erősen csökkentett a fogyasztás, ami hatalmas eredmény. Senki sem mondta, hogy képes megszüntetni a szigor teljesen ezt a káros jelenséget.
süti beállítások módosítása