Mocsok a köbön

2017. április 22. 12:29 - nyolcoranegyven

Választás a Magdolna-negyedben

(Rab László csöndben elmagyarázza, mi fog történni 2018-ban.)

Ellenzéki barátaink választási arányosításban és előválasztásban reménykednek, és abban, hogy le lehet győzni a Fideszt békés, tisztességes eszközökkel is.

Mind-mind illúzió.

Miközben Bolba Márta evangélikus lelkész, a Magdolna-negyedben rendezett vasárnapi időközi választás független jelöltjeként vitára hívta ellenfeleit (mindhiába), aztán pedig labdázni és beszélgetni ment az utcára, kampánycsapatával abban reménykedett, hogy lehet tisztességes eszközökkel politizálni.

De nem lehet, mert pár nappal a választás előtt a fideszes jelölt (az alpolgármester Sántha Péterné) támogatói (azaz a kerületi Fidesz) létrehozta a József, a városi betyár nevű Facebook-csoportot, ahol rövid úton lezsidókurvázták a Soros-bérenc Bolba Mártát, és olyan jelzőkkel illették, amire a magamfajta öreg firkász is csak kapkodta a fejét. A szoci támogatású Dopeman-t is gyalázták és tolvajozták, a "Józsefvárosi megmondó" (ez a "közösség" azonosítója) a végjátékra utazik.

Hát nem ugyanez történt Amerikában a Trump-kampány alatt? A demokraták a vitában reménykedtek, de a trumpista nyomatógépezet a Twitteren és a Facebook-on gyalázta a bevándorlósimogató ellenfeleket.

Itt is ez történik. A lelkésznőt utolsó senkiként ábrázolják, trollok kezdik szidni, és a cél nyilvánvalóan az, hogy a felfokozott érzelmi hangulatban a szerencsétlen maki (a választópolgár) beb...sszon egy ikszet a Fidesz-jelölt neve mellé. Lehet közben futkározni a választási bizottsághoz, ahol ugyanúgy a Fidesz emberei ülnek, és lehet jajgatni amiatt, hogy a józsefvárosi újságban a fideszes jelöltet nyomják. Van egy pillanat (a választás pillanata), amikor minden eszköz megengedett, ezt a módszert a Fidesz 2014-ben már kipróbálta: működött.

Lehet tehát tovább polemizálni az összefogás szépségeiről, kedves ellenzéki pártocskák. És lehet álmodni arról, hogy egy-két összefogásra képtelen, megélhetési MSZP-s meg DK-s/LMP-s/Együttös stb. politikus esetleg becsusszan a fideszes nyertesek mellé, csakhogy ez nyilvánvalóan zsákutca. A mocsok ellen nem lehet így küzdeni. Megnézhetitek vasárnap, mire jutott Bolba Márta a tisztességes és pozitív kampányával. A lakhatási jogokért meg a gyengék gyámolításáért küzdő civil szervezetek támogatásával.

Jöhet a 2018-as főpróba. Bolba, Dopeman, vagy ezt a mocskot eltűrő helyi alpolgármester között folyik a nemlétező küzdelem.

Ez az ország piciben, mindenki várja nyugodtan a csodát!

( Utóirat április 23-án: Egy hír a választás napjáról, 2000 forintot adnak egy szavazatért? Erről beszéltünk.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nyolcoranegyven.blog.hu/api/trackback/id/tr8212445419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2017.12.09. 14:30:51

HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT: Izraeli tudósok „a nyugati férfiak 2050-re várható, teljes nemzőképtelenségét valószínűsítik”.

A mérgező kálium az eltitkolt valódi oka! Reális a 2050, mert Nobel díjas kutatók 1950-ben tették közzé a mérgező kálium fajirtó hatását! A kálium műtrágyázás a kíséretekben a 4. nemzedéket tette nemzőképtelenné! A káliummal mérgezést a WHO is szervezi! Már Izrael állami Star kosher tanúsítványos étkezési sóként is árusítják a mérgező kálisó BONSALT-ot! Kipusztítanak vele! Miért pusztítanak minket? Azért, hogy eladhassák a népirtással kiürített ingatlanainkat a betelepülő keleti népeknek! A kálium fajirtó hatásai konkrét hatás mérési bizonyítékai is megtekinthetők a HIHETŐMAGAZIN www.tejfalussy.com honlapon! Lásd: Email könyv 1. és 101. és 10. Videó!

Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel keretében, jogos védelemként, mint fajirtó terroristák elleni feljelentést Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez is megküldte: Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, oknyomozó hatásmérés tudományi szakértő feltaláló. Mindenki továbbítsa legalább 10 magyar családhoz! Aki ezt a figyelem felhívást nem veszi komolyan és nem terjeszti, nem érdemli meg, hogy éljen! Verőce, 2017.12.07. (Iratjel: OVnepmentofeljelentoropirat171207jj1)

feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy<magyar.nemzetvedelmi.pjt@gmail.com>
címzett: "orban.viktor" <orban.viktor@parlament.hu>;
miniszterelnok@me.gov.hu; "ME - Érkeztetők (noreply)" <erkeztetok.noreply@me.gov.hu>; erkeztetok@me.gov.hu
másolatot kap: miniszter@hm.gov.hu;
ferenc.kalmar@mfa.gov.hu
titkos másolat: . . .
dátum: 2017. december 8. 21:47
tárgy: HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT: Izraeli tudósok „a nyugati férfiak 2050-re várható, teljes nemzőképtelenségét valószínűsítik”. Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel keretében, jogos védelemként, mint fajirtó terroristák elleni feljelentés Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez is megküldve! (Iratjel: OVnepmentofeljelentoropirat171207jj1j)
küldő: gmail.com

feladó: Érkeztetők (ME) <erkeztetok@me.gov.hu>
címzett: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy <magyar.nemzetvedelmi.pjt@gmail.com>
dátum: 2017. december 8. 21:47
tárgy: Válasz
küldő: me.gov.hu
biztonság: A(z) gov.hu nem titkosította az üzenetet További információ

Tisztelt Levélíró!
Elektronikus levele megérkezett a Miniszterelnökségre.

Üdvözlettel:
Miniszterelnökség

Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.
süti beállítások módosítása