Bolba Márta bátorsága

2017. október 30. 21:23 - nyolcoranegyven

Bolba Márta evangélikus lelkészt és civil aktivistát október 31-én, a reformáció 500. évfordulóján bátorságáért tüntetik ki. A díjban az az érdekes, hogy annak az Egyházfórumnak a szerkesztősége ítéli oda, amelyiket 4 vallás követői: metodista, evangélikus, református, katolikus, szerkesztenek. A "Fidentia pro ecclesia” díjat most először adják át. Ezt a társadalom perifériájára került emberek érdekében végzett sokoldalú és reményt adó tevékenységéért kapja a lelkésznő, írják.

Bolba Márta így vélekedik munkájáról:

Az emlékplakett ünnepélyes átadására 2017. október 31-én, kedden 16:00 órakor kerül sor a Wesley János Lelkészképző Főiskolán (1086 Budapest, Dankó u. 9-11.) a reformáció 500. évfordulójára szervezett minikonferencia (13:00-tól) befejezéseként.

A díjazott tevékenységét dr. Szabó Ildikó lelkész méltatja.

szerkesztés és videó: Takács Mária

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyolcoranegyven.blog.hu/api/trackback/id/tr4413118472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása