Márta, Dopi és a fideszes

2017. április 15. 16:03 - nyolcoranegyven

Buli az Aurórában, közeledik a választás napja

(Rab László szerint nem kéne kihagyni a vitát a kampányból)

Március eleje óta követjük Bolba Márta útját, az evangélikus lelkész időközi választáson független jelöltként indul a 8. kerületben, a Magdolna-negyed képviselője szeretne lenni. A lakhatási válságra, a szabad labdázásra és az elesettek gyámolítására élezte ki kampányát.

Nemrég buli volt az Aurórában. Itt tudtuk meg, hogy Márta vitázni szeretett volna ellenfeleivel, Pityinger Lászlóval (Dopeman-nek az MSZP is gyűjtött ajánlásokat), illetve a józsefvárosi újságban jócskán "túltolt" alpolgármesterrel, Sántha Péternével, a Fidesz-KDNP jelöltjével. Egyikük sem vállalta a nyilvános vitát.

Mártának nem Dopival van vitája, mondták a buli előtt, ezért Sántha Péternét és Kocsis Máté polgármestert egy elképzelt alakba gyúrták össze, így próbálták szóra bírni őket. Kiderül, hogy vajon sikerült-e.

A talpalávalót a Dani Family húzta. A jelek szerint azzal nem volt semmi baj. A választás április 23-án lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyolcoranegyven.blog.hu/api/trackback/id/tr9512428597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása