Fogsort csináltatott a színésznő a hajléktalan szóvivőnek

2017. április 07. 08:49 - nyolcoranegyven

Nem maradtak annyiban

(Rab László szerint az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó)

Szalai Kriszta színésznő tavaly ősszel elhatározta, hogy anyagot gyűjt egy darabhoz, ennek érdekében a budapesti Kálvin téren maga is beállt hajléktalannak. Öt napig tartott az anyaggyűjtés. Ezekből az élményekből született a Maradjunk annyiban! című darab, melynek a Centrál Színházban volt a bemutatója. A videót karácsonykor közöltük.

A mű alapanyagát Lakatosné Jutka, A Város Mindenkié csoport hajléktalan szóvivője szolgáltatta, a színésznő Jutka életének viharos eseményeiből állította össze drámai monológját. 

Amikor a videót készítettük, a színésznő azt ígérte, megcsináltatja Lakatosné Jutka fogsorát. Ez a hajléktalanság egyik legnagyobb rákfenéje. Hogy tud munkára jelentkezni az az ember, akinek hiányoznak a fogai? - kérdezte Szalai Kriszta. 

Jó hírrel jelentkezünk. Elkészült a fogsor. A pompás eseményről a Blikk számolt be, az újság közzétette a színésznő és a szélesen mosolygó Jutka fotóját. 

jutka_es_kriszta.jpg

Részünkről most akkor következzen a csettintés!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nyolcoranegyven.blog.hu/api/trackback/id/tr1212407269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása